Harold Verhoekx (Hoofdtrainer)

Harold VerhoekxBeste boksers en liefhebbers van deze mooie sport,

Mijn naam is Harold Verhoekx en ik ben trainer-coach bij The Punch Boxing.

Al vanaf mijn 13e ben ik fanatiek bezig met boksen.
Op deze leeftijd nam mijn vader me mee naar de boksschool van Kees de Beer, een legende binnen de Brabantse bokswereld. Maandenlang heb ik daar  voor een spiegel staan te oefenen om de juiste bokshouding en voetenstand onder controle te krijgen. Zo ging dat nog destijds. Iedereen dacht dat de lol er bij mij snel af zou gaan...maar integendeel , ik raakte alleen maar meer gemotiveerd!

Harold VerhoekxVol passie ben ik gaan trainen, wedstrijden gaan boksen en ik genoot van het kijken naar andere bokspartijen. In 2002 begon mijn carrière als bokstrainer en ging ik mijn ervaring overbrengen op andere boksers. Na het behalen van mijn trainer-coach diploma ben ik steeds meer met andere boksscholen in contact gekomen, waardoor bij mij ook het verlangen kwam om een eigen boksschool te starten.

Die stap is nu gezet en wat kijk ik er naar uit om boksers vaker en intensiever te kunnen begeleiden en er voor te zorgen dat ze de bokstechnieken goed onder controle krijgen. Want iedere bokser verdient evenveel aandacht, jong of oud, recreatief of wedstrijdboksers. Discipline, jezelf helemaal geven, maar vooral genieten…daar sta ik en daar staat The Punch Boxing voor!

 

 

THE PUNCH BOXING
TILBURG

Locatie:
B-Sportief
Dragonstraat 7
Tilburg

 

Meld je bij de balie en ze helpen je graag verder!